ONTBIJTSERVICEBon Appétit Ontbijtservice

Op zoek naar een originele verrassing? Waarom eens geen ontbijt cadeau doen? Bij ons kan je gaan voor een klassiek  Bon Appétit ontbijt, een Bon Appétit ontbijt met bubbels, iets daartussen  of je stelt je ontbijtmand gewoon zelf helemaal samen.


Ook voor vegetariers, diabetici, personen met een gluten-intollerantie of gewoon een wat minder voor de hand liggende smaak?  Ook daarvoor heeft Bon Appétit oplossingen. Geen vaste formules hiervoor, aangezien we altijd eerst even samen met de klant gaan samenzitten om te bekijken wat er voor de desbetreffende persoon kan en wat niet.


Bij Bon Appétit kan je terecht voor een eenvoudig ontbijt, een kinderontbijtje, een gezond en evenwichtig ontbijt, een luxe-ontbijt, een romantisch ontbijt, een vorstelijk ontbijt, een ongelofelijk chique ontbijt, ...


Er zijn oneindig veel mogelijkheden: pistoletjes, sandwiches, croissants, baguettes, koffiekoeken of mini-koffiekoekjes, vers fruit (aanbod volgens seizoen), yoghurt, diverse soorten vruchtensap,   bubbels,  confituur, choco,  noem maar op...


Wil je graag weten wat  dit  gaat  kosten? Wil je graag weten of we op een bepaalde plaats op een bepaalde dag kunnen leveren of wil je weten of we  aan jou speciale eisen kunnen voldoen? Contacteer ons  vrijblijvend en we nemen met alle plezier de tijd om samen met jou de mogelijkheden en de prijzen te overlopen.  Voor de geïnteresseerden zijn er ook cadeaubons te verkrijgen die de begunstigde kan inruilen voor een ontbijt op de dag en het uur dat het hem of haar zelf het beste uitkomt!


Elk ontbijt wordt  geleverd in een in een verzorgde, zorgvuldig,hygiënisch afgesloten vensterdoos (traiteurdoos) op het tijdstip van jou keuze. Het is ook mogelijk om je ontbijt te leveren in een mooie ontbijtmand Voor onze manden vragen we een borg van 25€. Bij het terug bezorgen van de manden, krijg je die borg uiteraard terug, tenzij je de mand liever houdt.IMG_20200601_104432
IMG_20200601_103812
IMG_20200601_102556
IMG_20200601_104631

Vraag naar onze cadeaubons

Leveringen alle dagen, ook op zon en feestdagen,BEHALVE OP MAANDAG (SLUITINGSDAG).  Bestelling voor de volgende dag worden maximaal tot 17.00u aanvaard. 

BON APPETIT ONTBIJT 'Classic': 2 vers gebakken pistoletjes, 1 croissant en1 chocoladebroodje per persoon.  Als beleg krijg je kaas, ham, krabsla, gerookte zalm met gesnipperde ui, omelet-spek, een potje confituur en een potje choco. 32 €  voor 2 pers (of 26€ voor 1 pers)


BON APPETIT ONTBIJT 'met vruchtensap': 2 vers gebakken pistoletjes, 1 croissant en1 chocoladebroodje per persoon.  Als beleg krijg je kaas, ham, krabsla, gerookte zalm met gesnipperde ui, omelet-spek, een potje confituur en een potje choco. Dat alles met 1 L vruchtensap naar keuze sinaas of multivruchten. 35 € voor 2 pers (of 27.5€ voor 1 pers)


BON APPETIT ONTBIJT 'Luxe': 2 vers gebakken pistoletjes, 1 croissant en1 chocoladebroodje per persoon.  Als beleg krijg je kaas, ham, krabsla, gerookte zalm met gesnipperde ui, omelet-spek, een potje confituur en een potje choco. Daarbij krijg je 1 L vruchtensap naar keuze sinaas of multivruchten en een fles Cava. 44,00 € voor 2 pers (of 32€ voor 1 pers)


BON APPETIT ONTBIJT 'Royale': 2 vers gebakken pistoletjes, 1 croissant en1 chocoladebroodje per persoon.  Als beleg krijg je kaas, ham, krabsla, gerookte zalm met gesnipperde ui, omelet-spek, een potje confituur en een potje choco. Als extra komt hierbij nog een portie serials en een potje yoghurt per persoon, compleet met 1L vruchtensap naar keuze sinaas of multivruchten en een fles Cava. 50,00 € voor 2 pers (of 35€ voor 1 pers)


(Uiteraard passen we graag bovenstaande formules aan volgens persoonlijke smaak en elk voorstel is bespreekbaar)

Elk ander soort ontbijt volgens offerte.


Supplementen:

extra beleg: 2,5€ p/p

vers fruit: seizoensgebonden: 1€ per stuk

yoghurt:1,00€ p/p

corn flakes (diverse soorten): 1,00€ per portie

smeerkaas (la vache qui rit): 0,60€ per portie (18gr)

mini caprice:  2,00€ per portie (50gr) 

etc...

Like ons op facebook en maak 2 keer per jaar kans om een Bon Appétit Ontbijt ‘Royale’ voor 2 personen te winnen!

https://www.facebook.com/bonappetitbroodjes/